Takkatupa

Kokouksiin, illanviettoihin tai juhlatilaisuuksiin

 

Tilat

Kaupinojan saunan yhteydessä on Takkatupa eli Sepon tupa, jota voi vuokrata yksityistilaisuuksiin. Tuvassa on nimensä mukaisesti avotakka, kodikkaat pirttipöydät sekä keittiö kokous- tai juhlaväen muonittamiseksi. Kaapeista löytyy astiastot 60 hengelle. Lisäksi löytyy nykyaikaiset AV-välineet kokousten pitäjille.

Tuvan voi vuokrata joko koko päiväksi tai tuntitaksalla. Pe - La ei tuntivuokrauksia. Jos haluaa, voin tuvan kanssa vuokrata sen yhteyteen rakennetun pienen sähkösaunan. Sisään mahtuu 6-8 henkeä kerrallaan. Saunan vuokra on 50 €. Pelkkää pikkusaunaa ei erikseen vuokrata.

Jos haluaa tuvan kanssa käyttöönsä ison saunan, se on vuokrattavissa julkisen aukiolon päätyttyä klo 18/21 - 24 välisenä aikana. Vuokra on tuolloin 75 € tunnilta, sillä saunan lämmittäminen tulee olemaan ammattilaisen työtä, ja paikalla on siis oltava lämittäjä saunaa varten. Saunaan pääsee, kun lämmittäjä on tarkastanut tilat ja antaa siihen luvan. Pelkkää saunaa ei erikseen vuokrata.

Tupaa vuokrataan vain klo 9 - 24.
Varaus on peruttava ajoissa, vähintään viikkoa ennen. Peruuttamatta ja käyttämättä jääneestä varauksesta perimme vähintään 50€.

 

Vuokraaminen

Yhteyshenkilö Marinka Mäkelä p. 040 587 1999  arkisin klo 10 - 16.

Varauskalenteri - tarkista milloin on vapaata.

 

Tuvasta huolehtiminen

Tuvasta on lähtiessä vietävä sinne tuodut tavarat, sekä siivottava jälkensä. Siivottomasta tuvasta ja tiloista peritään siivouskorvaus. Vuokraajan on lähtiessään saunan aukioloajan ulkopuolellla soitettava vartiontiliikkeeseen ja sulkea ovet. Sen jälkeen voi poistua. Mikäli vartiointiliikettä ei ole soitettu paikalle peritään sulkemiskorvaus. Varaus on peruttava viimeistään viikkoa ennen varauspäivää, muuten peritään peruutusmaksu. Ethän säädä Av-välineitä manuaalisesti, käytä kaukosäädintä.

 

Hinnasto 1.9.2015 alkaen

Tupa Su – To, koko päivä        275 €
Tupa Su – To, tunti                    60 €
Tupa Pe – La, koko päivä         400 €
Sähkösaunan vuokra                 50 €
Ison saunan vuokra tunti           75 €
Siivouskorvaus tunti                   50 €
Siivouskorvaus Sauna               50 €
Sulkemiskorvaus                        50 €
Peruutusmaksu                          50 €

Tervetuloa viihtymään tupaamme! Jätäthän sen viihtyisänä myös jälkeesi!