Yhdistyksen vuosikokous 30.3.2017 klo 18

6.3.2017

TAMPEREEN TALVIUIMARIT RY VUOSIKOKOUS
 

Kaupinojan tuvassa to 30.3. klo 18.00
 

Käsitellään sääntömääräiset asiat

Hallitus ehdottaa seuraavia sääntömuutoksia: 

- §3 Voimassa oleva: Varsinaisia jäseniä, jotka yhdistyksen vuosikokouksen määrittämän jäsenmaksun ja liittymismaksun, jonka yhdistyksen hallitus voi päättää.
Hallitus voi nimetä vapaajäseniksi varsinaiset jäsenet, jotka 20 vuotena perättäisinä ovat suorittaneet jäsenmaksunsa.
Muutosehdotus: Varsinaisia jäseniä, jotka suorittavat liittymismaksun ja vuosittaisen jäsenmaksun.
Hallitus voi nimetä vapaajäseniksi varsinaiset jäsenet, jotka 20 perättäisenä vuotena ovat suorittaneet jäsenmaksunsa.

- §5 Voimassa oleva: Yhdistyksen hallitus voi katsoa jäsenen eronneeksi yhdistyksestä, jos hänellä on jäsenmaksut maksamatta kahden vuoden ajalta.
Muutosehdotus: Yhdistyksen hallitus voi katsoa jäsenen eronneeksi yhdistyksestä, jos hänellä on jäsenmaksu maksamatta yhden vuoden ajalta.

- §6 Voimassa oleva:Yhdistyksen asioita ja taloutta hoitaa hallitus, johon kuuluvat kahdeksi vuodeksi kerrallaan valittu puheenjohtaja sekä kahdeksan (8) muuta varsinaista jäsentä ja kaksi vuodeksi kerrallaan valittua varajäsentä. Muut varsinaiset jäsenet hallitukseen valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan ja heistä eroaa vuosittain neljä (4) jäsentä. Sama henkilö voidaan valita varsinaiseksi jäseneksi enintään kahdeksi kaksivuotiskaudeksi yhtäjaksoisesti. Muutosehdotus:Yhdistyksen asioita ja taloutta hoitaa hallitus, johon kuuluvat kahdeksi vuodeksi kerrallaan valittu puheenjohtaja sekä kahdeksan (8) muuta varsinaista jäsentä ja kaksi vuodeksi kerrallaan valittua varajäsentä. Muut varsinaiset jäsenet hallitukseen valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan ja heistä eroaa vuosittain neljä (4) jäsentä.

Kahvitarjoilu klo 17.30

Hallitus